Pondělí, 17. červen 2024 | Svátek má Adolf Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Neznámý autor

« Všechny citáty autora
 

Kamarád je někdo, komu se můžete svěřit se svými problémy. Přítel je někdo, komu se můžete svěřit se všemi svými problémy. Smrt je něco, co vaše problémy vyřeší.

 
Neznámý autor

» Neznámý autor - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Neznámý autor, Anonymous quotes, citáty o přátelství, citáty o smrti, autoři od písmene N


Podobné citáty

 

Bůh miluje ateisty, protože ho neobtěžují svými problémy.

 
Miroslav Horníček
 

Problém není to, že existují problémy. Problém je očekávat něco jiného a myslet si, že mít problémy je problém.

 
Theodore Isaac Rubin
 

Naše problémy budou mít problémy s námi. (Talisman)

 
Stephen King
 

Neexistuje něco jako nespravedlnost; vím, že žijeme naše životy, abychom se učili a bavili. Přitahujeme si k sobě problémy, abychom si na nich zkoušeli své síly... Kdybych neměl tyto problémy, měl bych jiné, které by představovaly stejnou výzvu.

 
Richard Bach
 

Je opravdovou úlevou, jestliže máme někoho, s kým můžeme sdílet své nitro, komu můžeme otevřít srdce a svěřit mu svá tajemství.

 
Ambrož Svatý
 

V praxi má tento zákon určité opodstatnenie. Kým sa nevytvorí silná stredná vrstva dodávateľov, spracovateľov, výrobcov. Neviem, či vy, páni, podnikáte, ale my áno. Aj so sortimentom, ktorý je nadviazaný na reťazce. Napríklad minerálna voda. Viem, aké problémy to výrobcom robí. Zákonom sme aspoň nastavili komunikačnú povinnosť medzi dodávateľmi a reťazcami. Dám vám desiatky príkladov nekorektného a arogantného správania sa konkrétnych ľudí z reťazcov. Mali sme elementárne problémy, ktoré vyplývali aj z toho, že na 70-80 % sa o sortimente reťazcov rozhoduje v Prahe. Čo je anomália, s ktorou EÚ nepočíta. Tu si reťazec sadne do Prahy a vďaka rečovej príbuznosti obsluhuje aj Slovensko. Samozrejme, s tým nič neurobíme. [Reakcia na otázku komu pomohol zákon o obchodných reťazcoch (21. september 2004)]

 
Pavol Rusko
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt