Úterý, 22. říjen 2024 | Svátek má Sabina Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Johnny Rotten

« Všechny citáty autora
 

Nezměníme se. Když nám někdo bude chtít radit, co máme dělat, pošlem ho do prdele. Proto taky máme problémy s nahrávacíma společnostma.

 
Johnny Rotten

» Johnny Rotten - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Johnny Rotten, Johnny Carson quotes, autoři od písmene R


Podobné citáty

 

Zbabělost je, když víme, co máme dělat, a neděláme to.

 
Konfucius
 

Život je zkouška. Je to jen zkouška. Kdyby to byl skutečný život, dostali bychom podrobnější instrukce o tom, kam máme jít a co máme dělat!

 
Neznámý autor
 

Radost vstupuje do našeho života, když máme co dělat, co milovat a v co doufat.

 
Joseph Addison
 

Ovládneme-li se v přítomnosti ženy, máme dvě možnosti - malou, že to ocení, a velkou, že nás bude považovat za hlupáka. Neovládneme-li se však, máme také dvě možnosti? Malou, že nám to bude zazlívat, a velkou, že nám to nebude zazlívat.

 
Curt Goetz
 

Říká se, že máme tolik nepřátel, kolik máme otroků. Nepřátele si z nich děláme sami, když zapomeneme, že to jsou lidé, a zacházíme s nimi jako s tažnými zvířaty.

 
Lucius Annaeus Seneca
 

Jednou z nejúžasnějších věcí na matematice je, že lidé, kteří se jí věnují, se málokdy zajímají o její praktické využití, protože matematika samotná je skutečně nádherný umělecký obor. Jsou to struktury a modely, a to máme rádi, a na tom ujíždíme. A proto píšeme články, když objevíme nové uspořádání forem. Pak někdo jiný musí přijít na to, jestli to k něčemu je. A třeba na to přijde až za sto let, a nikomu to nevadí.

 
Danica McKellar
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt