Neděle, 08. září 2024 | Svátek má Mariana Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

John Ronald Reuel Tolkien

« Všechny citáty autora
 

Je našou povinnosťou vyplieniť z polí zlo, aby tí, čo prídu po nás, mohli orať čistú zem. To, aké budú mať počasie nezávisí od nás.

 
John Ronald Reuel Tolkien

» John Ronald Reuel Tolkien - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty John Ronald Reuel Tolkien, J. R. R. Tolkien quotes, autoři od písmene T


Podobné citáty

 

Najväčšie, ľudsky povedané "úspechy" sa dosahujú až za hranicami toho, čo je našou povinnosťou.

 
Anton Srholec
 

Keď uderí naša posledná hodina, našou nevýslovnou radosťou bude vidieť toho, ktorého sme mohli vo svojej tvorivej práci iba tušiť.

 
Carl Friedrich Gauss
 

Nedívejte se - mohli byste vidět. Neposlouchejte - mohli byste slyšet. Nepřemýšlejte - mohli byste se něco naučit. Nerozhodujte se - mohli byste se rozhodnout špatně. Nechoďte - mohli byste upadnout. Neměňte se - mohli byste se změnit k lepšímu. Nežijte - mohli byste zemřít.

 
Neznámý autor
 

Až budu chtít něco říct, budu se modlit. Až se budu chtít něco naučit, budu meditovat.

 
Sri Chinmoy
 

Sme schopní veľkých vecí. A nepochybujem, že bytosti, čo prídu po nás budú schopné ešte väčších. Evolúcia sa s nami nezastaví: "Oh aké úžasné ľudstvo! Dokázali sme to!" Nedokázali. Evolúcia môže pokračovať do nekonečna. [Were capable of great things. And Ive no doubt that the creature that follows us will be capable of even more. Evolution didnt stop with us: "Oh great and beautiful mankind! Weve made it!" We havent. Evolution can go on forever. (angl.)]

 
Gene Roddenberry
 

Nechci, aby se mýmu synkovi někdo snažil vymejvat mozek. Mně se tady nelíbí. Když budu bydlet v Anglii, neznamená to, že budu psát o Angličanech - určitě budu dál psát o Polácích. V Polsku se věci vyvíjejí úplně špatným směrem, stává se z něj klerikální stát, nemůžu tam vydržet. (o své emigraci)

 
Jan Krasnowolski
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt