Sobota, 27. červenec 2024 | Svátek má Věroslav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Alfred Polgar

« Všechny citáty autora
 

Vtip je kýchání mozku. A stále vtipný člověk je něco tak nesnesitelného a nechutného jako chlap, který trpí na chronické nastuzení, ale nemá kapesník.

 
Alfred Polgar

» Alfred Polgar - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Alfred Polgar, Alfred Adler quotes, citáty o člověku, citáty o mužích a ženách, citáty o bolesti, autoři od písmene P


Podobné citáty

 

Uvnitř člověka se stále něco hýbe. Srdce tepe, krev proudí. A tak se i já snažím zůstat v pohybu, neustále se něco nového učit. V současnosti připravujeme premiéru, ve které se Jiří Suchý představí poněkolikáté jako hudební skladatel. Dále se učím cizí jazyky a mnoho dalšího. Přistihla jsem se, že když usínám, opakuji si různé texty a při tom masírování mozku usnu. Neumím prostě odpočívat.

 
Jitka Molavcová
 

Každý člověk, který projde tímto životem, tu nevědomky něco zanechá a něco si odnese. Většinu z toho něčeho nemůžeme ani vidět, ani slyšet, ani spočítat. Při sčítání lidí se to neobjeví, ale nic bez toho nemá smysl.

 
Robert Fulghum
 

Podivné, že když člověk, který je dost vtipný, aby napsal satiru, je dost hloupý, aby jí uvěřil.

 
Benjamin Franklin
 

Nudný chlap je člověk, který mluví, když chcete, aby vám naslouchal.

 
Ambrose Bierce
 

Jsem neklidný a nepokojný člověk, který potřebuje stále objevovat něco nové. Miluji věci v okamžiku vzniku, když se hnětou, tvoří a pomalu vystupují jejich obrysy.

 
Antonín Moskalyk
 

Pedant je člověk, který má ducha přecpaného spoustou předsudků, rozumování, znalostí a používá toho skoro vždycky tam, kde nemá. Je to člověk, který přizpůsobuje svět svému duchu, místo aby přizpůsoboval svého ducha světu, člověk, který má systém apriorních poznatků.

 
Jean Dutourd
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt