Neděle, 12. květen 2024 | Svátek má Pankrác Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Winston Churchill

« Všechny citáty autora
 

Věřím pouze těm statistikám, které jsem sám zfalšoval.

 
Winston Churchill

» Winston Churchill - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Winston Churchill, Winston Churchill quotes, citáty o víře, autoři od písmene C


Podobné citáty

 

Internet rozmělňuje poučený názor hromadou hloupých žvástů, neúčinných rad, nepřesných faktů a banálních informací, které poutají pozornost díky známým značkám a zmanipulovaným statistikám.

 
Alberto Manguel
 

27. listopadu 2008 - komentuje mírová jednání [V zásadě neexistuje nic, co by nám bránilo dosáhnout dohody o zásadních otázkách v blízké budoucnosti. Věřím, že je to možné. Věřím, že je to příhodné. Je potřebná deklarace. Jsem k ní připraven. Doufám, že druhá strana také... K rozhodnutí nepotřebujete měsíce.]

 
Ehud Olmert
 

Vše, co jsem udělal a čím jsem přispěl, bylo především uděláno pro kambodžský národ, lid a rasu. Přišel jsem vést boj, ne zabíjet lidi... Copak jsem divoch? Mé svědomí je čisté. Byl jsem na špici. Dělal jsem pouze velká rozhodnutí o velkých věcech.

 
Pol Pot
 

Věřil jsem a stále věřím, že křesťanství nelze padělat. Není to víra navzdory důkazům, je to víra kvůli nim. Ve skutečnosti jsem na Cambridge zjistil, že čím víc jsem vystavoval víru opozici, tím silněji se držela.

 
John Lennox
 

Jsem proti násilí, protože i když se zdá, že je pro dobrou věc, ta dobrá věc je pouze přechodná, ale zlo, které zplodí, je trvalé.

 
Móhandás Karamčand Gándhí
 

Byl jsem s děvkou, ale seděl jsem s ní pouze v kavárně, na pokoj jsem s ní nešel. (v roce 2003 o míře své spolupráce se Státní bezpečností, zdroj: Týden.cz 12. 11. 2007)

 
Jaromír Nohavica
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt