Čtvrtek, 25. duben 2024 | Svátek má Marek Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Silentarius Paulus

« Všechny citáty autora
 

Co je na začátku chybné, to se během času nemůže napravit.

 
Silentarius Paulus

» Silentarius Paulus - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Silentarius Paulus, Friedrich Paulus quotes, citáty o čase, autoři od písmene P


Podobné citáty

 

Spojené státy dávaly od začátku povstání najevo, že podpoří Maďary jen akcí OSN a naléháním na světové mínění. Na jedné straně to od nich bylo humánní a realistické, protože nevyvolávaly falešné naděje, které by jen zbytečně vedly k větším obětem i větší ztrátě svobody Maďarů, na druhé straně to však od nich bylo politicky chybné a hanebné.

 
Adam Ulam
 

Satira málokdy dokáže napravit. Proto nechť není pouze úsměvná, ale i sžíravá, aby hlupáky, které nemůže polepšit, aspoň poleptala.

 
Percy Bysshe Shelley
 

Nikdo nemá právo mi dávat dobré body za mé chování během té doby. Nikdo mi nemůže mou čest vzít, ani mi ji vrátit. (10. ledna 1965)

 
Fritz Kolbe
 

Během desetitýdenního natáčení ve studiu jsem se naučil tolik o filmové režii tolik, jako Idid po zbytek času, co jsem strávil v Gainsborough. (o spolupraci s Alfredem Hitchcockem na filmu Zmizení staré dámy)

 
Roy Ward Baker
 

Eduardo Souto de Moura během tří dekád navrhl budovy, které patří do našich časů a zároveň nesou ozvěny minulosti. Jeho budovy mají unikátní schopnost vyjádřilt zdánlivé opaky - sílu i jemnost, autoritu i intimitu.

 
Peter Palumbo
 

Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární.

 
Václav Havel
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt