Sobota, 27. červenec 2024 | Svátek má Věroslav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Milan Melník

« Všechny citáty autora
 

Vôbec nie, naopak, vláda musí nájsť prostriedky na separovanie a recykláciu. Toto obdobie je len prechodné a bolo by veľkou chybou, ak by občania "si odvykli" od separovania a následnej recyklácie, ktorá šetrí suroviny a zároveň dáva enrgiu. Verím, že vláda nájde prostriedky, aby v tejto veľmi dôležitej činnosti sa nielen pokračovalo, ale aby sa to dokonca aj rozširovalo na všetky vrstvy obyvateľstva.

 
Milan Melník

» Milan Melník - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Milan Melník, Milan Kundera quotes, autoři od písmene M


Podobné citáty

 

"Táto vláda má 22 priorít. My chceme dať prostriedky prednostne na naše štyri. Náš pragmatizmus je teda v tom, že sa nebudeme tváriť ako socialistická strana, čo by nás nútilo napríklad k neúmernému zvyšovaniu sociálnych dávok na úkor spomenutých priorít." povedal Robert Fico, predseda Smeru - Tretia cesta, Domino Fórum 50/2000

 
Robert Fico
 

"Ja som mu povedal, že by to bolo najlepšie riešenie ... Od predsedníctva očakávam výpoveď predsedu o zmenkách, jeho návrh možného riešenia, ale zároveň aj to, že ANO bude postupovať podobným spôsobom ako postupovala pri štátnom tajomníkovi dopravy, pôšt a telekomunikácií Mikulášovi Kačaljakovi" ... Lintner ďalej očakával, že Rusko sa zachová "Nielen ako chlap, ale aj politik, ktorý má za sebou veľmi veľa ľudí". Neskôr ešte zopakoval: "Ja som len Pavlovi Ruskovi povedal, že si myslím, že najlepším riešením je odstúpiť ... Očakávame, že aliancia v tomto zmysle bude postupovať podobne, ako keď sme riešili situáciu so štátnym tajomníkom Kačaljakom. Považujem za najdôležitejší v celej kauze rok podpisu.

 
Ľubomír Lintner
 

"Demokracie je vláda lidu," vysvětloval Milo. "A lid jsme my, ne? Takže si ty peníze můžeme rovnou nechat a na vládu jako na pouhého zprostředkovatele se vykašlat. Upřímně řečeno, byl bych nejradši, kdyby vláda dala od války vůbec ruce pryč a uvolnila prostor svobodnýmu podnikání. Kdybychom vládě zaplatili, co jí dlužíme, posilovali bychom jenom zbytečně její kontrolní funkci a odrazovali bychom jiný individuální podnikatele od bombardování vlastních lidí a letadel. Brzdili bychom tím jejich iniciativu."

 
Joseph Heller
 

Tvoje "áno" nemá žiadnu hodnotu, pokiaľ nemôžeš slobodne povedať aj "nie". Dôsledky tejto zásady sú ohromujúce.

 
Anthony de Mello
 

Kto niečo chce, musí chcieť aj prostriedky.

 
Horatius
 

Veľakrát sme už zažili, ako jeden partner hovorí druhému s naozajstnou radosťou: "No nie, sme spolu dvadsať rokov, a toto som o tebe vôbec nevedel." Keď k tomu dôjde, vieme, že sa manželstvo začalo rozvíjať.

 
M. Scott Peck
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt