Sobota, 27. červenec 2024 | Svátek má Věroslav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Marie Antoaneta

« Všechny citáty autora
 

Co jsem jim vlastně udělala?

 
Marie Antoaneta

» Marie Antoaneta - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Marie Antoaneta, Marie Colvin quotes, autoři od písmene A


Podobné citáty

 

Já jsem Rus, i když nenosím červenou, jsem komunista, ale jen to hraji. Vlastně jsem člověk, který chodí a mluví do telefonu.

 
Matti Nykänen
 

Jsem si vědom toho, že zpívat v Metropolitní opeře je opravdu tou nejvyšší metou. Nejvíc si to možná uvědomíte, když máte mezi jednotlivými zkouškami pauzu a jdete do kantýny na kafe a nejednou potkáváte ty největší operní hvězdy. V té chvíli si vlastně řeknete - kde já to vlastně jsem, v jaké opeře! Vždyť to je něco fantastického!.

 
Štefan Margita
 

Slovo hrdinství mne strašně štve. Opak je pravdou. Trápí mne svědomí, že jsem udělala tak málo. - Irena Sendlerowa v jednom ze svých posledních rozhovorů.

 
Irena Sendlerowa
 

Všechny své předchozí filmy jsem natočil vlastně o outsidrech. Tak jsem si řekl, že jich bylo dost, a udělal jsem film o nejsilnějším tvorovi v dosud známém vesmíru - o ženě. (o filmu Ženy v pokušení)

 
Jiří Vejdělek
 

A pak jsem dostal nápad, že si půjdu zaběhat... Vlastně ani nevím, proč jsem utíkal.

 
Forrest Gump
 

Měl jsem omezené technické schopnosti, co se týká fotoaparátu. Vlastně, neměl jsem žádné schopnosti...používal jsem levné komerční laboratoře k vyvolávání snímků...Nikdy jsem nevešel do temné komory. [I had limited technical skills regarding the camera. Actually, I had no skills … I used a cheap commercial laboratory to blow up the pictures … I never went in a darkroom. (2003)]

 
Richard Prince
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt