Pondělí, 17. červen 2024 | Svátek má Adolf Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

John Lennon

« Všechny citáty autora
 

Hledali jsme štěstí a našli jsme sebe.

 
John Lennon

» John Lennon - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty John Lennon, John Lennon quotes, citáty o štěstí, autoři od písmene L


Podobné citáty

 

Cítili jsme, že diváci, zvláště děti, podobně jako zvířata, jsou roztomilá a drobná. A myslím, že spíš dlužíme za tuto myšlenku Charlie Chaplinovi. Hledali jsme něco líbivého a přemýšleli jsme o malé myšce, která by měla něco z Chaplinovy nedočkavosti - malý kamarád, který se snaží o své maximum. - Walt Disney o Mikey Mouseovi

 
Charlie Chaplin
 

Rodíme se jen jednou, dvakrát se nelze narodit, nýbrž je jisté, že po celou věčnost nebudeme již existovati. A tu ty, který nejsi pánem zítřka, odkládáš své štěstí na dobu pozdější. Život pak míjí v samém prodlévání a jeden jako druhý umíráme, aniž jsme našli pro sebe volnou chvíli.

 
Epikúros
 

Šli jsme štěstí naproti a to nám tentokrát ukázalo přívětivou tvář. I když jsme prohrávali, tak jsme se do posledního okamžiku snažili o vyrovnání.

 
Petr Čech
 

Jsme celkem hrdí na to, co jsme dokázali. Riskovali jsme. Některé z těch věcí rozzářily svět, jiné ne. Ale byly to naše chyby. Dělali jsme si, co jsme chtěli.

 
Brian May
 

Co která žena našla ve svém muži? Co který muž našel ve své ženě? Museli dlouho hledat, než našli to, co hledali.

 
Dušan Radović
 

Starší lidé bez herecké průpravy si snadno zvyknou před kamerou, nemají tolik zábran, nejsou ješitní, jsou spontánní. Tady jsme třeba našli paní Navrátilovou, hraje babičku-sýčka, je vždycky tam, kde se zle naplňuje osud. Když jsme za ní přišli poprvé, hodila po nás lopatou - právě odhazovala sníh. (o filmu Všichni dobří rodáci)

 
Vojtěch Jasný
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt