Pondělí, 17. červen 2024 | Svátek má Adolf Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Jerome Klapka Jerome

« Všechny citáty autora
 

Jedno dítě zabere ženě celý život. Pět nebo šest dětí zdaleka nevyžaduje tolik péče jako jedno.

 
Jerome Klapka Jerome

» Jerome Klapka Jerome - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Jerome Klapka Jerome, Jerome K. Jerome quotes, citáty o životě, citáty o rodičích a dětech, autoři od písmene J


Podobné citáty

 

Na celý život se dívám jako na zápas o třech kolech - mládí, dospělost, stáří. Dvě kola je třeba vyhrát. Jedno už jsem prohrál.

 
Vasilij Markovič Šukšin
 

Chceli by ste poznať tajomstvo smrti? Ale ako ho môžete nájsť, keď ho nehľadáte v srdci života? Lebo život a smrť sú jedno, rovnako ako jedno sú rieka a more.

 
Chalíl Džibrán
 

Život je opravdu komický: jedno slůvko před oltářem, a jsme ženati, jedno slůvko ve spaní, a jsme rozvedeni.

 
Neznámý autor
 

Kým som sa neoženil, mal som šesť teórií o výchove detí. Teraz mám šesť detí a nijakú teóriu.

 
Robert Duncan Wilmot
 

V projevu před Valným shromážděním OSN, 5. prosince 1956 [Izrael šel do pouště nebo osazoval kamenité stráně, aby založil nové vesnice, vybudoval silnice, domy, školy a nemocnice, zatímco arabští teroristé přicházející z Egypta a Jordánska byli posíláni, aby zabíjeli a ničili. Izraelci kopali studny, rozváděli vodu na dlouhé vzdálenosti; Egypt vysílal fedajíny, aby vyhazovali studny a vodovody do vzduchu. Židé z Jemenu přivezli nemocné, podvyživené děti a mysleli, že dvě z každých pěti zemřou; my jsme toto číslo snížili na jedno dítě z pětadvaceti. Zatímco Izrael krmil tyto děti a léčil jejich nemoci, fedajíni byli posíláni, aby házeli bomby na děti v synagogách a granáty na dětské jesle.]

 
Golda Meirová
 

Když se ti někdy zdá, že je život příliš těžký, zkus trochu napodobit klauna, kterému sice srdce pláče, ale který přece se smíchem hraje na housle pro jedno dítě, aby se vyléčil ze slz svého srdce.

 
Phil Bosmans
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt