Neděle, 08. září 2024 | Svátek má Mariana Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Herb Kelleher

« Všechny citáty autora
 

Ten den, kdy začnete věřit, že jste úspěšní, je rovněž dnem, kdy jste úspěšní být přestali.

 
Herb Kelleher

» Herb Kelleher - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Herb Kelleher, Herb Caen quotes, citáty o víře, citáty o úspěchu a neúspěchu, autoři od písmene K


Podobné citáty

 

Aby vás práce bavila potřebujete pro ni být fyzicky a psychicky zdatní, nesmí jí být příliš moc a musíte mít pocit, že jste úspěšní.

 
John Ruskin
 

Zlepšete kvalitu a automaticky zvýšíte produktivitu. Budete na trhu úspěšní nižší cenou a vyšší kvalitou. Budete obchodně úspěšní a vytvoříte pracovní příležitosti.

 
Deming
 

Své známé posuzujeme podle toho, jak se k nám chovali v době, než jsme byli úspěšní. Oni nás posuzují podle toho, jak se k nim chováme, když jsme úspěšní.

 
Milan Růžička
 

V počestnost nemůžete věřit, dokud jste jí sami nedosáhli. Lépe je zachovat se čistým a průzračným, neboť jste okno, jímž musíte vidět svět.

 
George Bernard Shaw
 

Byli jste utahaní, chtěli jste s tím seknout, a pak jste se unavili ještě víc a zapomněli, že jste se na to chtěli vykašlat, minuty vůbec neubíhaly, jedna minuta se táhla celou věčnost, bez naděje, bez možnosti z toho vypadnout, lapeni, příliš vygumovaní, abyste se na to vyflákli.

 
Charles Bukowski
 

Říkal jste, že vaším cílem je vymést Augiášův chlév. Teď jste jen potvrdil to, co si veškerá veřejnost myslí. Vy byste musel vzít vidle, zapíchnout si je do vlastních zad a vyhodit se první z toho chléva, protože vy jste ten největší nepořádek, vy, pane premiére. Vy jste totiž ta hlava té mafie. 38. schůze PSP ČR, 25. 9. 2008, psp.cz

 
David Rath
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt