Sobota, 27. červenec 2024 | Svátek má Věroslav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Henny Youngman

« Všechny citáty autora
 

Když jste na mizině, můžete být si jisti, že nemáte přátel. Když jste bohatí, nemáte přátel, kterými byste si mohli být jisti.

 
Henny Youngman

» Henny Youngman - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Henny Youngman, Henny Youngman quotes, citáty o přátelství, citáty o penězích, autoři od písmene Y


Podobné citáty

 

Nejste-li socialistou ve dvaceti, pak nemáte srdce. Jste-li jím ve třiceti, pak nemáte hlavu.

 
Georges Clemenceau
 

Ale nemohli jste se dožadovat spravedlnosti, protože když nemáte prachy, zákon pro vás neplatí.

 
Charles Bukowski
 

Nedívejte se - mohli byste vidět. Neposlouchejte - mohli byste slyšet. Nepřemýšlejte - mohli byste se něco naučit. Nerozhodujte se - mohli byste se rozhodnout špatně. Nechoďte - mohli byste upadnout. Neměňte se - mohli byste se změnit k lepšímu. Nežijte - mohli byste zemřít.

 
Neznámý autor
 

...tak pivo vám došlo, teplého nic k jídlu nemáte, víno a limonády přivezou, kávu nemáte umletou - a co takhle, pane vedoucí, na fujaru? Můžete nám zahrát?-.

 
Vladimír Renčín
 

Mnoho zpěváků dává opeře přednost, protože se tam přece jen leccos schová. Opera má děj, byť někdy chudičký, jste v kostýmu, je tam velká výprava, pořád je na co se dívat. Při recitálu nemáte nic, jste tam sám. Musíte se naučit mnohem víc textu. Veškerá pozornost je soustředěna na váš zpěv a každé škrábnutí je slyšet. Není se za co schovat, jako byste tam byl nahý. (v pořadu Na plovárně na otázku Marka Ebena, zda je písňový koncert těžší než hlavní role v opeře)

 
Magdalena Kožená
 

Jenom zbabělci milují několik žen. Stateční muži se nebojí rizika milovat jen jednu jedinou. Je strašné, když máte něco důležitého na srdci, a nemáte to komu povědět. A ještě strašnější je, když máte komu, a nemáte co. A je sobota, volný den a prší.

 
Dušan Radović
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt