Sobota, 27. červenec 2024 | Svátek má Věroslav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Ferenc Gyurcsány

« Všechny citáty autora
 

19. 9. 2006 - agentúra MTI - z nahrávky premiéra na vládnutie socialistov v Maďarsku. (Reuters uvádza, že nahrávka je "okorenená obscénnosťami").

 
Ferenc Gyurcsány

» Ferenc Gyurcsány - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Ferenc Gyurcsány, Ferenc David quotes, autoři od písmene G


Podobné citáty

 

Myslel jsem si, že všechny moje nahrávky s Wings byly druhořadné nahrávky, sotva jsem se začal setkávat s mladšíma děckama, ne s děckama z mé Beatles generace, které by řekli: "Tuto píseň opravdu milujeme".

 
Paul McCartney
 

Jak je to krásné být milován pitomci! (Praha, únor 2006, na soukromé oslavě kolem výročí Vítězného února, v kruhu svých přátel, parafráze na francouzský týdeník "Charlie Hedbo" který 8.2.2006 zveřejnil karikaturu plačícího proroka Mohameda s textem "Je těžké být milovám pitomci".)

 
Václav Klaus
 

"Já vycházím z toho, že mám něco jako poslání (...) možná od nějaké nejvyšší bytosti, takže předpokládám, že dokážu sociální demokracii vyvést ze situace, ve které byla." (Odpověď na otázku "Kde berete své sebevědomí, že to vedete dobrým směrem?", 15. 3. 2006, idnes.cz)

 
Jiří Paroubek
 

listopad 1995 ? na pohřbu zavražděného izraelského premiéra Jicchaka Rabina [Šalom chaver. (v překladu: "Sbohem příteli.")]

 
Bill Clinton
 

"Tam" není lepší než "tady". Jakmile se vaše "tam" stane "tady", jednoduše najdete jiné "tam", které bude lepší než "tady".

 
Chérie Carter-Scottová
 

Počas pôsobenia v TASR o kúpe automobilu za 1,4 milióna: "Pretože sa mi páči. Bola to zvláštna ponuka BMW pre štátnu administratívu. Máme kvalitné spravodajstvo a dostatok prostriedkov aj na moje auto.. Na otázku, či nie sú prevádzkové náklady auta priveľké, odpovedal: "Tárate, čo viete o prevádzkových nákladoch, čo za hovadiny rozprávate?" Na otázku, či je jeho plat vyšší ako plat premiéra: "To sú sračky. To tam napíšte, poprosím vás, vyjadrenie, že sú to sračky. To tam napíšte."

 
Ivan Čeredejev
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt