Neděle, 08. září 2024 | Svátek má Mariana Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

André Kostolany

« Všechny citáty autora
 

Skutečně suverénní je ten, kdo umí bez zdůvodnění odmítnout pozvánku.

 
André Kostolany

» André Kostolany - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty André Kostolany, Carl Andre quotes, autoři od písmene K


Podobné citáty

 

Stáří má jedinou výhodu, pokud jde o profesi. Můžete si skutečně vybrat to, co chcete dělat, a odmítnout, co nechcete. Přijímám jen takové nabídky, které mě těší, role, které mě zajímají.

 
Josef Vinklář
 

Lidská povaha je velmi slabá, aby mohla pohrdnout vlivnou mocí a odmítnout ji.

 
Marcus Tullius Cicero
 

Režim v Sovětském svazu mi je stejně odporný jako vám všem. Nenechám však buržou ve mně mluvit hlasitějí než vlastence. (zdůvodnění svého hlasu proti při parlamentním hlasování o Mnichovské dohodě)

 
Henri de Kérillis
 

Bylo fajn procházet se tu bez tváře, mluvit se sebou, ptát se, kam jdu a kdo jsem, a uvědomit si, že vlastně nevím a že jediné, co znám, je mé jméno, a ne můj původ, můj program na příští týden, ale ne jeho zdůvodnění, můj plán na léto, ne však smysl života.

 
Sylvia Plathová
 

Po nějaké době člověk objeví, že ve světových dějinách se neděje nic skutečně ‚‘‘nového‘‘. O něčem skutečně novém by se mohlo mluvit teprve tehdy, až by jednou nastal ten nepředstavitelný případ, že by rozum, lidskost a láska dobyly trvalého vítězství.

 
Carl Gustav Jung
 

Hazardní hry jsou sociální zlo a podnikatelé s lidským neštěstím si tak cíleným sponzoringem zajišťují veřejnou podporu. V bohnické léčebně se setkávám s nositeli diagnózy F 63.0, a to mě přivádí k přesvědčení, že by naše církev měla proti sociálnímu zlu hazardních her vystoupit. (zdůvodnění odmítnutí finančního daru)

 
Miloš Rejchrt
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt