Pátek, 19. duben 2024 | Svátek má Rostislav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Walt Disney

« Všechny citáty autora
 

Dívky mě nudily a stále nudí. Miluji Mickey Mouse víc, než kteroukoli ženu jíž jsem kdy poznal.

 
Walt Disney

» Walt Disney - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Walt Disney, Walt Disney quotes, citáty o lásce, citáty o mužích a ženách, autoři od písmene D


Podobné citáty

 

Chtěl jsem osvobodit ženu, ale poznal jsem, že z matek se stávají prostitutky. Chtěl jsem osvobodit lidi, zdecimované bídou a vysilující dřinou, ale poznal jsem, že světu chystám jen ještě horší otroky a utlačovatele. Chtěl jsem osvobodit mládež, ale ta, čím byla svobodnější, tím víc propadala neřestem: teď už nechci nic.

 
August Strindberg
 

"Ano, bylo mi asi čtrnáct let, když jsem poznal, že jsem rozpolcen rozpolceností světa. […] Strašný i krásný žal mě z toho přepadl. A umíněná láska a umíněná zášť. Nezáleží na tom, zda jsem si tenkrát rozuměl, jak na tom nezáleží dnes. Záleží a záleželo na tom, že jsem se rozhodl hledat ve světě lidi, jež jsem poznal v království dětství, a odvracet se od těch, kdož se pro zchladlé srdce sami odvracejí od dětí malých i těch velkých. Myslím, že toho dne se ze mne stal spisovatel."

 
Egon Hostovský
 

"Už je to dávno, co jsme hráli v Praze, ale je to jedno z měst, které miluji. Vzpomínám si, že jsme bydleli na kopci, odkud bylo vidět celé město. Skoro jsem nespal a brzy ráno jsem se šel projít. Pršelo a nikdo nikde nebyl. Praha má nádhernou architekturu. I setkání s obyvateli bylo úžasné. Lidé byli příjemní a všude byly nejkrásnější dívky, jaké jsem kdy viděl. Celé mi to připadalo velice umělecké. Doufám, že tam brzy budu moct zase přijet."

 
Serj Tankian
 

Jsem neklidný a nepokojný člověk, který potřebuje stále objevovat něco nové. Miluji věci v okamžiku vzniku, když se hnětou, tvoří a pomalu vystupují jejich obrysy.

 
Antonín Moskalyk
 

Na vše, co jsem stvořil jako básník, jsem pramálo hrdý ... Že však v obtížné vědě o barvách jsem jediný, kdo poznal skutečnost, mně dává vědomí převahy nad mnohými.

 
Johann Wolfgang Goethe
 

Člověk se nudí skoro vždy jen s těmi, které nudí sám.

 
François de la Rochefoucauld
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt