Sobota, 20. duben 2024 | Svátek má Marcela Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Štefan Harabin

« Všechny citáty autora
 

Pán Lipšic, ste klamár a pravidelne klamete a zavádzate verejnosť. Ale ste iba majstrom v pretvárke. Nevážite si ľudský život. Okrem iného nemáte úctu k miliónom obetiam holokaustu. Mám tu jeden dôkaz od rodákov žijúcich v Izraeli. Žiadajú vás, aby ste pre svoje politické zviditeľnenie už nikdy nepošpinili pamiatku obetí holokaustu, keď dáte slobodu bláznom, ktorí dokážu tieto obete spochybniť. Minule ste v jednej relácii uviedli, že vaša rodina je pre vás svätá, keď sa niekto dotkol vašej manželky. Nuž odkaz Izraela. Ak je vám vaša rodina naozaj posvätná, zistite si niečo o svojom pôvode a buďte na neho hrdý. Čo sa hanbíte za svojich predkov a ich vierovyznanie? Vy mne v návrhu píšete, že vami evidentne vyrobený (pozn. prepis.: nezrozumiteľne vyslovené) je pre dôveryhodnosť Slovenska zničujúci. Ale verte mi, vaše politikárčenie na úkor obetí holokaustu je hyenizmus. A to je skutočne medzinárodná hanba pre Slovenskú republiku. Pripomínate mi správanie niektorých nacistov, ktorí mali židovských predkov a dokázali sa podieľať na vraždení nevinných detí, žien, starcov v koncentračných táboroch, len aby dokázali vernosť fašizmu.

 
Štefan Harabin

» Štefan Harabin - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Štefan Harabin, Anonymous quotes, citáty o životě, citáty o rodičích a dětech, citáty o mládí a stáři, citáty o hlouposti, citáty o lži, citáty o manželství, autoři od písmene H


Podobné citáty

 

Obľúbenec rozkladá jednotnosť tímu. Výskumy ukázali, že keď si cestovateľ v Arktíde medzi eskimáckymi psami, ktorí ťahajú jeho sane, vyberie jedného obľúbenca, efektívnosť celého tímu sa prudko zhorší. Výber obľúbenca je výrazom vášho názoru na ľudí. Pokiaľ ostatní kolegovia, ktorí svojich kolegov poznajú lepšie, než ich poznáte vy, nesúhlasia s vaším evidentne vysokým hodnotením jeho schopností, utrpí tým vaša vlastná vierohodnosť. Obľúbenci si zaisťujú postup vďaka tomu, že dokážu veľmi presne odhadnúť sociálne potreby a potreby vážnosti svojich šéfov.

 
Gilbert Adair
 

Hyeny jsou všude a válka demoralizovala nebývalým způsobem. (odmítavá reakce na knihu Jana Tomasze Grosse Zlaté žně, která popisuje okrádání obětí holokaustu Poláky)

 
Tomasz Nałęcz
 

Patriotismus, který umí pociťovat hrdost, ale chronicky nedokáže pocítit stud, pokulhává. (k odmítavým reakcím na na knihu Jana Tomasze Grosse Zlaté žně, která popisuje okrádání obětí holokaustu Poláky)

 
Tomasz Lis
 

Vaše vnútro je zrkadlom vašej mysle, a vaša myseľ odzrkadľuje Boha.

 
Neville Goddard
 

Svet hľadá ľudí, ktorí dokážu niečo urobiť; nie ľudí, ktorí vedia vysvetliť, prečo niečo neurobili.

 
Helen Rowlandová
 

Slovenská demokratická koalícia (SDK) vyzýva všetkých svojich sympatizantov, aby sa nezúčastnili na referende o neprivatizácii strategických podnikov. Podľa lídra SDK Mikuláša Dzurindu je to podvod na občanoch a klamstvo tých, ktorí tu štyri roky rabovali, preto by ho mali občania ignorovať. Dzurinda sa osobne na referende nezúčastní. (sita)

 
Mikuláš Dzurinda
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt