Pátek, 19. duben 2024 | Svátek má Rostislav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Pius XI.

« Všechny citáty autora
 

Katolícka akcia je organizovaná účasť laikov na hierarchickom apoštoláte Cirkvi mimo politických strán a nad nimi, aby sa ustanovilo všeobecné kráľovstvo Ježiša Krista.

 
Pius XI.

» Pius XI. - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Pius XI., Pope Pius XII quotes, citáty o náboženství, autoři od písmene P


Podobné citáty

 

Katolícka akcia je organizovaná účasť laikov na hierarchickom apoštoláte Cirkvi mimo politických strán a nad nimi, aby sa ustanovilo všeobecné kráľovstvo Ježiša Krista. (Pius XI.)

 
Ježíš Kristus
 

Členům výkonné rady ODS nevadí, že Václav Klaus byl zvolen prezidentem díky hlasům komunistů. Zdůrazňují, že Klaus získal podporu poslanců a senátorů všech politických stran. "Je evidentní, že komunisté nebojovali za Václava Klause, ale proti sociálním demokratům," řekl novinářům předseda ODS Mirek Topolánek po zasedání výkonné rady v Plzni. Doplnil, že když vyjednával s předsedou KSČM Miroslavem Grebeníčkem, nevznesli komunisté žádné požadavky. Místopředseda ODS Jan Zahradil řekl ČTK, že v tajné volbě platí každý hlas stejně. "V tom parlamentu těch 41 komunistických hlasů je, ať se nám to líbí nebo nelíbí. Asi nehlasovali jednotně, ale vybrali si svoji cestu. Pro nás je důležitý výsledek," řekl ČTK. Podobně se vyjádřili i Vlastimil Tlustý, Jiří Papež a Libuše Benešová. "Klaus dostal hlasy poslanců a senátorů všech politických stran, to mohu jako vyjednavač odpřisáhnout. A že tam mezi nimi byli komunisté - takový je prostě český parlament," řekl Tlustý ČTK.

 
Václav Klaus
 

Človek si môže uvedomiť hodnotu cirkvi i tak, že strávi nejaký čas mimo nej.

 
Pavel Kosorin
 

Keď uctievame Máriu, nesmieme ju oddeliť od Krista. Uctievajme ju, ale nie bez Krista, ktorého nosí vo svojom náručí. Prijmime Krista, ale s ním aj Cirkev - a milujme ju.

 
Ján Pavol I.
 

Keď uctievame Máriu, nesmieme ju oddeliť od Krista. Uctievajme ju, ale nie bez Krista, ktorého nosí vo svojom náručí. Prijmime Krista, ale s ním aj Cirkev - a milujme ju. (Ján Pavol I.)

 
Ježíš Kristus
 

Keď uctievame Máriu, nesmieme ju oddeliť od Krista. Uctievajme ju, ale nie bez Krista, ktorého nosí vo svojom náručí. Prijmime Krista, ale s ním aj Cirkev - a milujme ju. (Ján Pavol I.)

 
Panna Mária
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt