Pátek, 19. duben 2024 | Svátek má Rostislav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Jiří Paroubek

« Všechny citáty autora
 

Tie zákony, ktoré sú v prospech ľudu tejto krajiny, budeme schvaľovať aj s komunistami. (jednanie širšieho vedenia ČSSD 24. septembra 2005)

 
Jiří Paroubek

» Jiří Paroubek - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Jiří Paroubek, Anonymous quotes, citáty o zákonu, autoři od písmene P


Podobné citáty

 

"Ty zákony, které jsou potřeba ve prospěch této země, lidu této země, budeme schvalovat i třeba s komunisty, a kdyby tady spadli marťani, tak je budu schvalovat třeba s marťany, budou-li členy Poslanecké sněmovny!" (24. 9. 2005 na schůzi ÚV ČSSD)

 
Jiří Paroubek
 

Aj keby tu spadli marťania, tak budem schvaľovať s marťanmi.. ak budú členmi Poslaneckej snemovne! (24. septembra 2005 na schôdzi ÚV ČSSD)

 
Jiří Paroubek
 

Pozrite sa, hovoríme o netradičných formách predaja. Tieto netradičné formy skutočne fungujú. To by sme klamali, keby sme nepotvrdili tento fakt. Ale ja si myslím, že aj toto je ošetriteľné aj v štátnych podnikoch. Len to musí byť niekde evidované. Ja sa vás opýtam - ako ten súkromník, ktorý má takisto dodržiavať zákony tejto krajiny, má dodržiavať účtovnú osnovu, má dodržiavať daňový systém, akým spôsobom on vygeneruje čierne peniaze, ktoré idú na netradičnú formu obchodovania. Veď ich môže vyčleniť len zákonným spôsobom. A prečo to nemôže urobiť štátna firma?

 
Ľubomír Jahnátek
 

"Ja vážne varujem ľudí na Slovensku, nech sa pripravia na to, že po vstupe do únie budeme prvá krajina zo všetkých kandidátskych krajín, ktorá bude mať potraviny tak drahé, ako majú dnes krajiny, ktoré sú už dlhodobo v Európskej únii." (28. január 2004; Žurnál Rádia Twist)

 
Robert Fico
 

"...tu a tam se stane, že někam pospíchám. Pracuji ve prospěch občanů této země. To není zhovadilá potřeba, že bych byl nějaký kapitalista, který potřebuje zvýšit svůj firemní profit." (MF Dnes 9. 7. 2005, Hospodářské noviny 13. 7. 2005, Paroubek k porušování dopravních předpisů svým řidičem.)

 
Jiří Paroubek
 

Ak chcete nájsť na tejto zemi pravé náboženstvo, hľadajte také, ktoré nevychádza dobre so svetom. Náboženstvo, ktoré vychádza dobre so svetom a svet ho prijíma, je svetské. To, ktoré so svetom dobre nevychádza, pochádza z iného sveta, čo znamená, že je božské.

 
Fulton J. Sheen
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt