Pátek, 19. duben 2024 | Svátek má Rostislav Text je dostupný pod licencí CC BY-SA 3.0 | Přihlášení

Daniel Lipšic

« Všechny citáty autora
 

Vladimír Mečiar sa nič nové nenaučil a je to tá istá osoba s takým istým premýšľaním ako v roku 1998.

 
Daniel Lipšic

» Daniel Lipšic - zobrazit všechny citáty »



Zdroj: (přesný zdroj nebo překladatel tohoto citátu nebyl dosud identifikován, prosíme dodatečně uvést do komentářů)


Štítky: Citáty Daniel Lipšic, Daniel Abraham quotes, autoři od písmene L


Podobné citáty

 

Aky krásny pár sú dvaja veriaci s tou istou nádejou, s tým stým ideálom, s takým istým spôsobom života a s taký mistým postojom slúžiť!

 
Tertullianus
 

I když jsem žil až do roku 2000, spisovatel Miguel Delibes zemřel v Madridu 21. 5. 1998 na operačním stole kliniky La Luz. V tom to je, poslední literární roky mu byly k ničemu. (vlastní epitaf)

 
Miguel Delibes
 

Už v roku 1248 jeden franský biskup sa po návšteve Karpatskej kotliny čudoval, ako mohol pán Boh dať takú krásnu krajinu takým škaredým ľuďom. Myslel tým starých Maďarov, lebo to boli mongoloidné typy s krivými nohami a ešte hnusnými koňmi. Malými koníkmi dokonca.

 
Ján Slota
 

Stupeň přátelství zvaný křehký, je-li jeho předmět osoba chudá nebo všední, a důvěrný, je-li ta osoba bohatá nebo slavná.

 
Ambrose Bierce
 

Preč s takým čo ustavične hľadá, pretože nikdy nič nenájde, keďže hľadá tam kde nič nemožno nájsť. Preč s takým čo ustavične klope, pretože klope tam, kde nikto nie je čo by otvoril; preč s takým čo sa ustavične pýta, pretože sa pýta takého čo nepočuje.

 
Tertullianus
 

Ak milujem iného človeka, cítim sa jedno s ním, či s ňou, ale s ním takým aký je, nie takým, akého ho chcem mať ako objekt pre svoju potrebu. Je jasné, že taká úcta je možná len vtedy, ak som ja dosiahol nezávislosť; ak viem stáť a chodiť bez bariel, nemusím ovládať či vykorisťovať kohokoľvek iného.

 
Erich Fromm
© 2009–2019Citáty Ochrana údajů | Kontakt